ACCESSOIRES

Een sierlijke embrasse, mooie roedes en rails op maat, een heerlijk zacht kussen, … ze vormen de finishing touch in uw interieur.

Neem contact op

WE STREVEN NAAR PERFECTIE

Kleine details zorgen ervoor dat uw interieur net dat beetje meer krijgt.

Een grote keuze in embrasses en sierkussens maar ook in stevige systemen op maat voor de bevestiging van uw raambekleding. De inrichting van uw ruimte moet immers niet enkel mooi zijn maar ook kwalitatief. Door u ook de goede onderhoudsproducten voor uw gordijnen en vloeren aan te bieden, vergewissen we er ons van dat u echt optimaal kunt genieten van ons werk.

MERKEN

We werken enkel met kwaliteit. Volgende merken vindt u bij ons terug.

Curtain Breeze, Decoline, ForestGerster, Mflor, Scaglioni, West Deco

Gordijnen van Vadain zijn verkrijgbaar bij Vanderhaeghe Interieur

ONS OOG VOOR DETAIL

Onze finishing touch zorgt ervoor dat uw interieur er écht staat.

Groot keuze aan embrasses bij Vanderhaeghe Interieur

EMBRASSES

Een embrasse is een band die ervoor zorgt dat uw gordijn opzij blijft als u het open hebt geschoven. Die band wordt meestal in dezelfde stof als het gordijn gemaakt. Koordembrasses kunnen ook. Daar wordt vooral voor gekozen als het “wat meer” mag zijn. Het geeft een iets klassiekere look.

Grote keuze in kussens bij Vanderhaeghe Interieur

SIERKUSSENS

Geef toe. Reuzenkussens die uitnodigen om in te ploffen, dragen bij aan de gezelligheid van een woonkamer. Een sierkussen maakt een wachtkamer net dat beetje minder koud. Samen met u zoeken we dat kussen uit dat uw interieur vervolledigt.

ONDERHOUDSPRODUCTEN

We vinden het belangrijk dat u echt optimaal en graag zo lang mogelijk kunt genieten van het werk dat we bij u hebben gerealiseerd. Daarom hebben we een reeks onderhoudsproducten voor uw vloeren en gordijnen. En sommige daarvan die zijn gewoon leuk. U vindt het toch ook heerlijk om ’s morgens in een woonkamer binnen te komen die naar “ochtenddauw” ruikt?

Maak een afspraak
vraag uw gratis opmeting
Vraag uw offerte