CONTACTEER ONS

Vertel ons alles over uw ideeën, uw wensen en uw project. Of het om een concreet plan gaat of een idee dat u wenst uit te werken, wij helpen u graag met raad en daad. Een gezellige thuis creëren, een praktische kantoorruimte inrichten of een bestaande ruimte herinrichten? We doen dat met plezier voor u.

VANDERHAEGHE INTERIEUR
Violetlaan 17 . 2980 Zoersel
+32 (0)475 64 34 52
Email: info@vanderhaeghe-deco.be
BE 0838.943.201

Gelieve ons bij voorkeur te mailen omdat we overdag aan de slag zijn bij klanten. Indien u ons belt en ons niet meteen kunt bereiken, spreek dan zeker een boodschap in. U mag binnen de 48u een antwoord verwachten.

PRIVACYBELEID

De persoonsgegevens die u aan Vanderhaeghe Interieur verstrekt, worden enkel intern gebruikt en niet doorgegeven aan derden. U kunt deze gegevens te allen tijden inkijken of laten verwijderen tenzij ze wettelijk bewaard dienen te worden in het kader van bijvoorbeeld facturatie. U krijgt onze nieuwsbrief enkel als u daarom vraagt door bovenstaand hokje aan te vinken. Ontvangt u die liever niet meer dan kunt u te allen tijden uitschrijven door ons een mailtje te sturen of de uitschrijflink in de nieuwsbrief te gebruiken.