GORDIJNEN EN RAAMDECORATIES

Er zijn zo veel mogelijkheden inzake raambekleding. Wij bekijken graag samen met u wat het mooiste in uw huis past. Zo maakt u zeker de juiste keuze. Indien gewenst voorzien we de kamer ook van een likje verf dat perfect past bij uw nieuwe gordijnen.

WE STREVEN NAAR PERFECTIE

De juiste raambekleding geeft uw kamer extra cachet. En laat raamdecoratie nu net onze specialiteit zijn.

Welk type raam heeft u en uit welk materiaal is het raamkozijn gemaakt? Is het een raam van plafond tot vloer of eerder een klein raampje? Is het de bedoeling om ook te verduisteren? Welke vloerbedekking heeft u in de kamer gebruikt?

Door de juiste vragen te stellen, komen we samen met u tot de beste oplossing voor uw kamer. Als u wilt dan schilderen we zelfs zodat alles mooi bij elkaar past.

En we maken het u echt graag makkelijk. Zo kan de raamdecoratie elektrisch functioneren (12 of 230 volt). Hiervoor werken we o.a. met de systemen van Somphy. U kunt het systeem bedienen via uw smartphone. Zelfs zonder stroom kan dit werken.  We schakelen dan oplaadbare batterijen of zonnepanelen in.

MERKEN

Gordijnen van Vadain zijn verkrijgbaar bij Vanderhaeghe Interieur

ONZE SPECIALITEIT

Of u nu gaat voor luxueuze gordijnen of voor strakke, moderne jaloezieën.

Vadain gordijnen verkrijgbaar bij Vanderhaeghe Interieur

GORDIJNEN

Misschien wel een van de oudste vormen van raambekleding maar nog steeds zo dankbaar om een ruimte helemaal aan te kleden.

Vriesco glasgordijnen verkrijgbaar bij Vanderhaeghe Interieur

VITRAGE OF GLASGORDIJNEN

Dit zijn dunne gordijnen die het zonlicht een beetje temperen en de inkijk verhinderen.

Toppoint vouwgordijnen verkrijgbaar bij Vanderhaeghe Interieur

VOUWGORDIJNEN

Vouwgordijnen bestaan uit verschillende horizontale panelen die door middel van een koord worden opgetrokken en over elkaar vouwen. U herkent ze aan de horizontale naden in de stof.

Zonnelux duogordijnen verkrijgbaar bij Vanderhaeghe Interieur

ROLGORDIJNEN

Het woord zegt het eigenlijk al: een rolgordijn is een gordijn dat op- en afgerold kan worden, en waarmee op een eenvoudige manier een raam kan worden afgedekt. Ze kunnen gemaakt worden in transparante, lichtdoorlatende, verduisterende en screen-stoffen. De plaatsing kan perfect zonder boren.

Er zijn verschillende soorten rolgordijnen:

  • rolgordijnen bestaan uit een enkele baan stof
  • duo rolgordijnen bestaan uit beweegbare banen stof (een gekleurde en een transparante) door de ketting kunt u ze over elkaar laten schuiven waardoor u lichtinval en doorkijken kunt regelen.
  • houten, geweven rol- of vouwgordijnen volgen hetzelfde principe maar bestaan uit hout in plaats van uit stof.
B&C plisségordijnen verkrijgbaar bij Vanderhaeghe Interieur

PLISSE GORDIJNEN EN DUETTES

Op het eerste zicht lijken ze hetzelfde: gordijnen die als een harmonica opvouwen. Toch zijn ze verschillend. Om ze te plaatsen hoeven we niet te boren.

  • plissé gordijnen bestaan uit een enkele laag stof die u door een koordje op kunt trekken. Het koordje blijft in het zicht zitten. Ze zijn licht in gewicht en daardoor makkelijk te bedienen.
  • duettes bestaan uit twee stoflagen. Het systeem zit zodanig in elkaar dat de optrektouwtjes vrijwel volledig uit beeld zijn. Door hun honingraatstructuur en de twee lagen stof isoleren ze beter.
Zonnelux sheerlight verkrijgbaar bij Vanderhaeghe Interieur

SHEERLIGHT

Dit is een gordijn dat uit twee dunne lagen transparante stof bestaat waartussen horizontale stoffen banen zijn verwerkt. U kunt er handig de lichtinval mee regelen. Ze zijn zelfs te gebruiken in vochtige ruimtes.

Zonnelux paneelgordijnen zijn verkrijgbaar bij Vanderhaeghe Interieur

PANEELGORDIJNEN

Deze gordijnen worden gevormd door verschillende verticale stofbanen. Ze zitten bovenaan aan een rail en kunnen zo langs elkaar worden verschoven. Paneelgordijnen kunnen uit gordijnstof of uit de stof voor rolgordijnen worden gemaakt. Onderaan zijn ze met een lat verzwaard zodat ze altijd mooi strak hangen.

Zonnelux jaloezieën zijn verkrijgbaar bij Vanderhaeghe Interieur

JALOEZIEËN

Jaloezieën worden ook wel eens lamellen genoemd.

  • Horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in hout, aluminium en leder. Ze zijn mooi in een hedendaags interieur maar passen niet bij elk type raam. Lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm, 65 mm en 70 mm.
  • Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in stof, aluminium, pvc en screen. Lamelbreedtes: 50 mm, 52 mm, 70 mm, 89 mm, 127 mm en 250 mm.
Zonnelux shutters zijn verkrijgbaar bij Vanderhaeghe Interieur

SHUTTERS

Shutters bestaan uit verstelbare lamellen die in een raamwerk (zijstijlen, boven- en onderrail) bevestigd zijn en bewegen door middel van een kantelstok. Meerdere panelen kunnen onderling aan elkaar worden verbonden met scharnieren. Meestal zijn shutters gemaakt uit een lichte houtsoort.

SQUID-RAAMFOLIE IN STOF

Dit gebruikt u in plaats van plakfolie of raamfolie. Dit zelfklevende textiel zorgt ervoor dat er minder licht door uw ramen naar binnen komt. Het is eenvoudig te bevestigen, laat geen vieze resten na en is heel makkelijk te onderhouden. Beschikbaar in 5 verschillende kleuren.

versus gordijn bij Vanderhaeghe Interieur

VERSUSGORDIJNEN

Dit is een gordijn met “Wave”-plooi waarin lamellen verwerkt zitten. Zo hoeft u niet meer te kiezen tussen verduisterend of transparant. Deze gordijnen zijn het allebei.

rolluik Velux bij Vanderhaeghe Interieur

BUITENROLLUIK VELUX

De plaatsing van het Velux-raam zelf doen we niet. Daar contacteert u best een erkende plaatser voor. De bekleding van uw Velux-raam, dat doen we wel! En daar zit ook het installeren van een buitenrolluik bij. 

vanderhaeghe interieur vliegenramen

VLIEGENRAMEN

Uw kamer laten afkoelen maar geen zin in insecten in huis? Vliegenramen zorgen ervoor dat u zorgeloos van frisse lucht kunt genieten. Voor alle soorten ramen bieden we u een oplossing.

schilderwerken door Vanderhaeghe Interieur

SCHILDERWERKEN

De kleur van de woonkamer weer opfrissen? Of een nieuw kleurtje dat perfect bij uw nieuwe gordijnen past? Vanderhaeghe Interieur doet ook de schilderwerken in uw woning met de glimlach.